Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Motellisiivooja

Oletko kiinnostunut uusista haasteista siivoojana? Etsimme nyt asiakkaallemme siivoojaa Kempeleen Black Moteliin. Jos sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä tai olet motivoitunut oppimaan uutta, tässä on sinulle erinomainen mahdollisuus!

Työ pitää pääasiallisesti sisällään huoneiden siivoamista ja siisteyden ylläpitämistä. Aiempi kokemus siivoustyöstä ei ole välttämätöntä, sillä tulet saamaan työhösi perehdytyksen. Tärkeintä on hyvä työmotivaatio, joustavuuskyky ja huolellinen ote työtehtävistä. Työporukka on pieni mutta tiivis, joten työ tulee olemaan osittain itsenäistä. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on valmiudet myös asiakaspalvelutyöhön.

Työtä on tarjolla ainakin heinäkuun loppuun saakka, mutta omalla sitoutumisella ja suoriutumisella mahdollisuudet on pitempäänkin työsuhteeseen. Työaika on lähtökohtaisesti klo 16-21 maanantaista perjantaihin, mutta työajoissa on mahdollisuus jonkin verran joustaa. Palkkaus TES:n mukaan. Toivomme hakijan olevan valmis aloittamaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko paikasta? Täytämme paikan välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten hae nopeasti.

Lisätietoja antaa arkisin ma-ke klo 9-15 HR-asiantuntija Daniel Hakso p. 044 412 4143 tai daniel.hakso@rtkhenkilostopalvelu.fi.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?