Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Metallityöntekijä/tuotantotyöntekijä (KESÄTYÖ)

Haemme asiakasyrityksellemme metallityöntekijää/tuotantotyöntekijää Kuopioon!

Työpäiväsi sisältävät erilaisia pintakäsittelyyn liittyviä tehtäviä aina pintakäsittelyyn valmistelevista töistä metallituotteiden pakkaamiseen. Pääset mm. langoittamaan, ripustamaan, hiomaan ja punnitsemaan tuotteita, suorittamaan laadunvarmistukseen liittyviä tehtäviä sekä osallistumaan itse pinnoitusprosessiin.

Odotamme sinulta erityisesti oppimisintoa, kiinnostusta alaa kohtaan sekä reipasta asennetta ja työotetta.
Metallialan koulutus tai kokemus tuotannon töistä ovat hakijalle eduksi, mutta eivät edellytys työllistymiselle, sillä valitut henkilöt saavat tehtäviin kattavan perehdytyksen. 
Työtä tehdään tiimeissä suomen kielellä ja työtehtävät vaativat hyvää fyysistä peruskuntoa.

Kyseessä on päivätyö ja tarve on kesälomien tuuraukseen, työt alkavat heti ja kestävät ainakin elokuun loppuun saakka.

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Jätä hakemuksesi pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja antaa arkisin klo 8-14 Jouni Korhonen RTK-Henkilöstöpalvelusta, p. 0447978718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?