Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Terminaalityöntekijöitä Vantaalle

Haemme Vantaalle terminaalityöntekijöitä.

Työ pitää sisällään pääasiassa saapuvan ja lähtevän tavaran käsittelyä sekä muita yleisiä varasto- ja terminaalitehtäviä kuten keräilyä, lajittelua ja pakkaamista. Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta lavansiirtovaunun/ ”sähköpässin” käytöstä.

Hakijalta odotamme myös tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä vuorotyövalmiutta. Tämän lisäksi toivomme sinulta hyvää suomen kielen taitoa sekä varastotyöhön soveltuvaa fyysistä kuntoa.

Aiempi kokemus muista trukeista katsotaan eduksi.

Työt alkavat nopealla aikataululla, heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työskentely tapahtuu ma-pe klo 8-24 välissä.

Palkkaus: AKT TES

Alkuun määräaikainen sopimus kesän loppuun, jonka jälkeen jatkoa katsotaan oman suoriutumisen mukaan ja on mahdollista vakinaiseen työhön.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä työhön liittyen, lisätietoja voit tiedustella puhelimitse tai sähköpostitse: tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?