Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kokoonpanija Leppävirralle

Etsimme asiakkaallemme Leppävirralle kokoonpanijaa mekaaniseen kokoonpanotyöhön.

Tehtävässä menestyy tarkka ja huolellinen tekijä, joka kykenee ripeään työhön.
Työtä tehdään pääsääntöisesti käsityökaluilla, joten aiempi työn tai harrastuksien kautta hankittu kokemus vastaavista työkaluista ja tekemisestä lasketaan eduksi.
Varsinaista taustakoulutusvaatimusta ei ole, mutta esimerkiksi sähkö-, elektroniikka- tai konepuolen koulutus antaa hyvät lähtökohdat oppia tehtävät nopeasti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydytyttyä.
Työ on kokopäivätyötä ja sitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa. Palkkaus Teknologiateollisuuden TES.

Jätä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja paikasta antaa arkisin klo.9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai 0400480613

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?