Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Elementtityöntekijä

Haemme nyt elementtityöntekijää asiakkaallemme.

Tehtävä edellyttää voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökortteja.  Työt koostuvat monipuolisesti betonielementtituotantoon liittyvistä tehtävistä. Aikaisempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan hakijalle eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä tulet saamaan kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Tärkeintä on, että sinulla on hyvä työmotivaatio ja -asenne sekä fyysinen kunto, sillä työ on olosuhteiltaan likaista, pölyistä ja fyysisesti kuormittavaa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työtä on tarjolla alkuun kesän ajaksi, mutta tehtävässä on hyvät mahdollisuudet jatkoon. Työsopimus solmitaan RTK-henkilöstöpalvelun kanssa. Työntekijänämme saat yrityksemme konserniedut tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin aamuvuorossa, viikonloput ovat vapaat, toivomme hakijalta kuitenkin valmiutta työskennellä myös 2- vuorossa. Työsuhteessa ja palkkauksessa noudatetaan rakennustuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae siis pian!

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?