Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Siivoojia kesäksi Heinävedelle

Etsimme asiakkaallemme Heinävedelle siivoojia kesätöihin.

Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti koti- ja yrityssiivousten parissa, sekä huolehtimaan uniikin kohteen päivittäisistä siivoustöistä.

Työ on osa-aikaista päivätyötä, jossa kohteet ovat vaihtuvia ja työajat sovittavissa. Työtä tehdään myös viikonloppuisin. Valitulla henkilöllä olisi hyvä olla ajokortti. Kokemus siivousalasta ei ole välttämätöntä vaan tärkeintä on ahkera ja työhön tarttuva asenne, sekä motivaatio uuden oppimiseen. Arvostamme kuitenkin, jos olet jo alan ammattilainen ja sinulla on itsenäinen ote työntekoon.
Palkkaus Kiinteistöpalvelualan TES:in / sopimuksen mukaan.

Työt alkavat perehdytyksellä heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestävät elo-syyskuuhun saakka. Laita hakemuksesi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana!

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo 9-15 HR-asiantuntija Anni Paananen, puh./WA/SMS 0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?