Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijöitä eläinruokatehtaalle

Eläinruokatehdas Lemmikki Oy etsii kauttamme uusia tuotantotyöntekijöitä Kuopion eläinruokatehtaalle.

Tuotteissamme kotimaisten raaka-aineiden lisäksi valttia on korkea laatu, puhtaus ja erittäin hyvä maittavuus. Meille on ollut kunnia-asia valmistaa korkealaatuista luonnollista ravintoa lemmikeille jo yli 30 vuotta. Lemmikin tuotteet valmistetaan viimeisintä tuotantoteknologiaa hyödyntäen ja kokemuksen kautta olemme löytäneet tuotteiden valmistukseen parhaat reseptit ja toimintatavat. Olemme ylpeitä korkealaatuisista tuotteistamme.

Nyt sinulla on hyvä mahdollisuus päästä toimimaan osana näiden korkealaatuisten lemmiruokatuotteiden tuotantoa. Voit olla etsimämme tekijä, mikäli sinulta löytyy hyvä fyysinen kunto, reipas ote työntekoon sekä hyvät tiimityötaidot.

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa pakkaustyöt, mutta tarvittaessa osallistut myös eläinruokien valmistukseen.

Suoritettu hygieniapassi sekä aiempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi. Työtehtäviin kuitenkin perehdytetään, joten jo hyvällä asenteella pääset pitkälle!

Kyseessä kokoaikainen työ, jossa työtunteja kertyy viikossa 37,5h. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa, joten toivomme hakijalta vuorotyövalmiutta. Kesällä työvuorot sijoittuvat ajalle 6-18 ja syksystä eteenpäin 6-22.

Työsuhteessa noudatetaan elintarviketeollisuuden työehtosopimusta ja palkkaus määräytyy kokemuksen mukaan.

Työsuhde solmitaan määräaikaisena RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa vuoden loppuun asti, mutta tässä on hyvät mahdollisuudet myös pidemmälle työsuhteelle. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastatteluja suoritetaan jo hakuprosessin aikana.

Tartu tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi heti!

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo 9-14 RTK-Henkilöstöpalvelun Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?