Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kalakasvattamon työntekijöiden rekrykoulutus

Finnforel Oy on toteuttanut Varkauteen kiertovesitekniikkaa käyttävän kalankasvatuslaitoksen. Laitos ei kuormita ympäristöä. Sen tuotantotekniikka mahdollistaa uudet kalatuotteet ja kysyntäohjautuneen toiminnan. Arvioitu vuosituotanto on 1 milj. kiloa kirjolohta. Tuotteita markkinoidaan Saimaan Tuore- tuotemerkillä sekä kuluttajille että Horeca puolen yrityksille.

Haemme neljää uutta kalanviljelytyöntekijää Finnforelille!

Hae kalakasvattamon käyttäjäksi rekrytointikoulutuksen kautta!

Rekrykoulutuksen tavoitteena on kouluttaa uusia kalankasvattamon käyttäjiä FINNFOREL Oy:n palvelukseen. Koulutuksessa opiskelija saa perehdytyksen monipuolisesti kalan kasvatukseen, prosessin käynnissäpitoon ja -vesienkäsittelyyn, näytteenottoon sekä materiaalien hallintaan prosessiteollisuudessa. Koulutuksen päätteeksi työntekijällä on valmiudet itsenäiseen työskentelyyn ja mahdollisuudet kehittää osaamistaan todelliseksi alan ammattilaiseksi.

Kasvattamon työtehtäviin kuuluu vaihtelevia päivittäisiä laitoksen huoltotöitä, jotka vaativat hyvää fyysistä kuntoa ja kuormituksen sietokykyä. Lisäksi työ sisältää laitoksen prosessien ylläpitoa, kuten valvontaa ja operointia, säätöjen ja arvojen tarkkailua sekä kalojen pistokäsittelyä, lajittelua ja pumppausta. Aiempaa kalanviljelyyn tai elintarviketeollisuuteen liittyvää kokemusta ei vaadita, tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne uutta alaa kohtaan ja motivaatio uuden oppimiseen. Edellytämme valittavilta hakijoilta sitoutumista työhön, oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja hyviä tiimityötaitoja, vastuullisuutta sekä laitoksen toimintaa kehittävää työotetta. Valmius 2-vuorotyöhön sekä päivystämiseen tarvittaessa. Sitoutuneelle ja motivoituneelle tekijälle tarjolla pitkäaikainen työsuhde.

Koulutus toteutetaan teoriaopintoina lähi- ja etäopetuksessa Savon ammattiopistossa Varkaudessa osoitteessa Osmajoentie 75 sekä työssäoppimisena Finnforel Oy:n tiloissa, osoitteessa Satakunnankatu 10, portti 1, 78300 Varkaus. Koulutuksessa huomioidaan valittujen henkilöiden osaaminen ja heidän taustansa.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alla oleville hakijoille, joilla on voimassa oleva työnhaku TE-toimistossa.

Rekrytointikoulutus alkaa maanantaina 19.9.2022. Koulutuksen kesto on 63 päivää.

Kaikki rekrykoulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Finnforel Oy:n työtehtäviin RTK-Henkilöstöpalvelun kautta koulutuksen päätyttä joulukuussa 2022. 

Hakemukset tulee jättää 21.8.2022 mennessä oheisella sähköisellä hakulomakkeella: https://rtk.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0&register=1&advertId=20245178 sekä TE-toimiston haussa olevalla työvoimakoulutuksen lomakkeella: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/708079

TE-palveluiden koulutusnumero: 708079

Lisätietoja hakuun ja koulutukseen liittyen antaa arkisin klo 9-14 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?