Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Hitsaajien rekrykoulutus Leppävirralla

GEBWELL – Lämmöllä Leppävirralta 

Gebwell on leppävirtalainen globaaleilla markkinoilla toimiva puhtaan lämmön tekijä! Yritys valmistaa ja myy kaukolämmönjakokeskuksia, lämpöpumppuja, varaajia, käyttövedenlämmittimiä sekä alkusammutustuotteita. Tiimiin kuuluu jo yli 270 kolmessa eri maassa, Leppävirralla työntekijöitä on jo reipas 200, haluatko sinäkin liittyä joukkoon?
Lue lisää yrityksestä www.gebwell.fi 


Hae metallialan osaajaksi rekrytointikoulutuksen kautta!


Haemme viittä uutta hitsaajaa Gebwell Oy:lle.

Rekrykoulutuksen avulla koulutamme uusia hitsaajia Gebwell Oy:lle. Koulutuksessa opiskelija saa perehdytyksen hitsaajan erilaisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Hitsausprosessena on mag- ja mig-hitsaus mustalle ja ruostumattomalle teräkselle putkisto- ja varaajatuotannossa.
Koulutuksen päätteeksi työntekijällä on valmiudet itsenäiseen työskentelyyn ja mahdollisuudet kehittää osaamistasi todelliseksi metallialan ammattilaiseksi.

Toivomme hakijalta esimerkiksi työn, koulutuksen tai harrastuksen kautta tullutta kokemusta metallialan töistä. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne uutta alaa kohtaan ja motivaatio uuden oppimiseen. Sitouteneelle ja motivoituneelle tekijälle tarjoamme mahdollisuutta pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Koulutus toteutetaan teoriaopintoina sekä työssäoppimisena Gebwell Oy:n tiloissa, Leppävirralla. Koulutuksessa huomioidaan valittujen henkilöiden osaaminen ja heidän taustansa.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alla oleville hakijoille, joilla on voimassa oleva työnhaku TE-toimistossa.

Rekrytointikoulutus alkaa maanantaina 12.9.2022. Koulutuksen kesto on 80 päivää.

Kaikki rekrytointikoulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Gebwell Oy:n työtehtäviin RTK-Henkilöstöpalvelun kautta koulutuksen päätyttyä marraskuussa 2022. 

Hakemukset tulee jättää 28.8.2022 mennessä sähköisellä hakulomakkeella sekä www.te-palvelut.fi / haussa oleva työvoimakoulutus ettäwww.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/?id=20247780

TE-palveluiden koulutusnumero: 707892

Lisätietoja koulutukseen liittyen antaa arkisin klo.9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Anni Paananen, puh./wa/sms 0400 480 613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Kiinnostuitko rekrytointikoulutuksesta?

Koulutuksesta järjestetään TE-live -infolähetys keskiviikkona 29.6. klo.14.00.
Lähetystä voi seurata suorana ja omia kysymyksiä esittää chatissa osoitteessa te-live.fi/live sekä Pohjois-Savon TE-palveluiden Facebook-sivuilla tai YouTube-kanavalla. Anonyymisti kysyminen onnistuu TE-liven nettisivuilla, lähetyksestä jää myös tallenne.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?