Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kuorma- auton kuljettajan apumies

Haemme asiakkaallemme kuorma- auton kuljettajan apumiestä

Töitä on tarjolla alkuun varmuudella aina ma-ke n. klo 8-16 välillä. Myöhemmin mahdollista työllistyä kokoaikaisesti. Kyseessä on pakettien toimittamista asiakkaille, Uudenmaan alueella. Apupoikana autat kuljettajaa auton pakkaamisessa ja pakettien toimittamisessa asiakkaille.

Odotamme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa, reipasta työhön tarttuvaa asennetta, joustavuutta työajoissa sekä hyvää suomenkielen taitoa. 

Työt alkavat nopealla aikataululla, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus: AKT TES (apupojan palkka n. 13,30-14€/h)

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Haastattelu mahdollista pitää etänä videohaastatteluna.

Lisätietoja: tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi 

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?