Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

CNC-koneistaja Leppävirralle

"Supset on koneistuksen alihankintaan erikoistunut perheyritys, jonka kasvua vauhdittaa osaava työporukka. Tule mukaan Supsetin tiimiin CNC-koneistajaksi! Voit olla valmis alan ammattilainen tai teknisen taustan omaava, motivoitunut ja koneistamisesta kiinnostunut tulevaisuuden osaaja. Tarvittaessa koulutamme sinut tehtävään. Sinua odottaa huippu työyhteisö, josta löytyy todellista tekemisen intoa!"

Etsimme asiakkaallemme koneistajaa Leppävirralle!

Tehtävissäsi toimit pääasiassa CNC-sorvilla, mutta osaamisesi pohjalta on mahdollisuus toimia myös muilla koneilla tarpeiden mukaan.
Työskentelet osana tiimiä ja hoidat asiakastilauksia, jotka vaihtelevat yksittäiskappaleista muutaman tuhannen sarjoihin. Sorvattavat kappaleet ovat kooltaan pääsääntöisesti käsin liikuteltavia. Koneistajat hoitavat itse myös ohjelmoinnin, johon saat tarvittaessa apua muulta tiimiltä. Ohjelmointikielenä on Fanuc, jonka aiempi tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Aiempi kokemus vastaavasta työstä katsotaan hakijalle eduksi, mutta tärkeimpänä ominaisuutena pidämme yhteistyökykyä, tarkkuutta, täsmällisyyttä sekä asennetta ja halua oppia uusia taitoja. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus päästä kehittymään tulevaisuuden ammattilaiseksi.
Supset Oy on tarjoaa tekijälleen loistavan tilaisuuden vastuulliseen työhön hyvässä työtiimissä.

Työ on kokoaikaista 2-vuorotyötä vuoroviikkosyklein; aamuvuoro ma-pe klo 06:00-14:00 ja iltavuoro ma-to klo 14:00-24:00.

Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi Supset Oy tarjoaa työntekijälleen joustavuutta ja työyhteisön, jossa työntekijät otetaan huomioon ja heitä kuunnellaan perheyrityksen lämmöllä.

Kiinnostuitko paikasta? Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Saatamme haastatella jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo.9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki wa/sms/puh. 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?