Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Sähköasentaja

Haemme Joensuulaiselle sähköalan asiakkaallemme sähköasentajaa.                

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset sähköasentajan työt, kuten osittaiset purkutyöt, kaapelointi, kalustus, rasiakytkennät, valaisinasennukset  jne. Edellytämme hakijoilta vähintään vuoden-kahden soveltuvaa työkokemusta sähköasentajan töistä joten työntekijän tulee suoriutua vähintään perustason sähkötöistä itsenäisesti. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse osata valmiiksi, kokenut työparisi auttaa tarvittaessa. Työkohde sijaitsee Joensuussa. 

Toivomme sinulta että, teet työsi vastuuntuntoisesti ja huolellisesti, otat vastuun oman työsi jäljestä ja turvallinen sekä vastuuntuntoinen työn suorittaminen on sinulle tärkeää ja luontaista.

Työ edellyttää sinulta sähköalan koulutusta ja voimassa olevia sähkötyö-, tulityö-, ja työturvallisuuskortteja. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hyvälle tekijälle on tarjolla mahdollisesti jatkoa vuoteen 2023. Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuur- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa:


Pauli Kuisma, puh 044 412 4044 | pauli.kuisma@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?