Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kotisiivoojia Kuopion alueelle

Kotipalvelu Pajunkissa on siivouspalveluja Kuopiossa ja Siilinjärvellä tarjoava yritys, joka on perustettu vuonna 2014. Ihanat ja toinen toistaan mielenkiintoisemmat asiakkaat ovat löytäneet tiensä Pajunkissan palveltaviksi. Alusta lähtien Kotipalvelu Pajunkissa on halunnut helpottaa asiakkaiden arjen sujumista tarjoamalla laadukasta, asiakaslähtöistä ja luotettavaa palvelua.

Haemme nyt Kotipalvelu Pajunkissalle tunnollisia kotisiivoojia Kuopion alueelle. Tarjolla on vakituisia työpaikkoja sekä myöskin kesätöitä. Työsopimus räätälöidään käytettävyytesi mukaan, joten myös osa-aikatyö on mahdollinen.

Työpäiväsi pitävät sisällään kotitalouksien siivoustyötä, erilaisia kotitöitä ja toimistosiivousta. Työssäsi pääset näkemään kätesi jäljen ja luomaan asiakkaille sujuvampaa arkea.

Työtä tehdään itsenäisesti ja siivottavat kohteet ovat pääasiassa asiakkaiden koteja. Tämän vuoksi on tärkeää, että pärjäät luontevasti sosiaalisissa tilanteissa ja olet asiakaspalveluhenkinen ihminen. Työssä edellytetään hyvät suomen kielen taidot.

Toivomme hakijalta huolellista ja tarkkaa otetta työntekoon sekä kykyä työskennellä oma-aloitteisesti. Voit olla etsimämme tekijä, jos pidät siivoustyöstä ja ylläpidät mielelläsi kodin järjestystä.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus siivoustyöstä koulutuksen tai työkokemuksen pohjalta. Tärkeintä on kuitenkin hyvä motivaatio ja kyky oppia uutta, sillä työtehtäviin perehdytetään. 

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin. Työ on luonteeltaan liikkuvaa, joten oman auton käyttömahdollisuus tekee kohteiden välillä kulkemisesta sujuvampaa. Oma auto ei ole kuitenkaan välttämättömyys.

Ensisijaisesti etsimme kokoaikaisia työntekijöitä, mutta tässä on hyvä mahdollisuus myös lisätienestiksi opiskelujen tai toisen työn oheen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakijoita haastatellaan jo hakuprosessin aikana, joten jätä hakemuksesi pian!

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo 9-15 HR-asiantuntija Noora Toivanen, puh./WA/SMS 045 231 0590 tai noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?