Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Projektikoordinaattori

Haemme asiakkaallemme projektikoordinaattoria Helsinkiin 

Oletko organisointikykyinen, asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen? Onnistuuko sinulta yhteydenpito eri sidosryhmien välillä luontevasti ja omaat hyvät viestintätaidot sekä suullisesti, että kirjallisesti. Mikäli kyllä tämä kyseinen projektikoordinaattorin paikka voisi olla juuri sinulle sopiva. Tarjolla on työ hyvä henkisessä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä 

Työ pitää sisällään hieman projektista riippuen muun muassa kulkulupaprosessien hoitamista telakoille, hallinnollisia tehtäviä (esim. matkojen järjestelyjä ja työmaatoimiston varustamista) ostolaskujen tarkastamista, ostotilausten kirjaamista järjestelmään, mahdollisesti tavarantoimittajien kanssa toimitusseuranta ja logistiset järjestelyt sekä projektin loppudokumentaation kokoamista.

Työ on ajoittain hektistä ja vaatii hyviä organisointitaitoja, aktiivista asennetta ja hyviä tietoteknisiä taitoja. Työkielenä pääasiallisesti toimii englanti. Saat työtehtäviin kattavan perehdytyksen.  

Liitä CV ja hakemus palkkatoiveineen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.   

Lisätietoja emma.janhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4189

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?