Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Teknikko

Haemme asiakkaallemme KOESTUSTEKNIKKOA Helsinkiin

Oletko huolellinen ja tarkka työntekijä, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn? Löytyykö sinulta kokemusta kemian, fysiikan ja/tai mekaniikan parissa työskentelystä? Mikäli kyllä tämä kyseinen paikka voisi olla juuri sinulle sopiva. Tarjolla on työ hyvä henkisessä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä 

Työ pitää sisällään muun muassa röntgenlaitteiden kanavien valmistusta, analysaattorien testausta ja varaston seurantaa. Työssä käsitellään erilaisia alkuaineita, joten ymmärrys näistä katsotaan eduksi. Toivomme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta kuten teknisenalan korkeakoulututkinto. Saat työtehtäviin kattavan perehdytyksen. 

Työaika sijoittuu arkipäiville ja paikka on kokoaikainen.

Liitä CV ja hakemus palkkatoiveineen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.   

Lisätietoja emma.janhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4189

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?