Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Varastotyöntekijä

J5L Production Oy on lapinlahtelainen ambulansseja sekä muita erikoisajoneuvoja valmistava yritys. Yritys on perustettu vuonna 2008, ja sen kasvavana voimana on vahva osaaminen, positiivisuus ja yhdessä tekemisen meininki. Tutustu J5L Productioniin tarkemmin: https://www.j5l.fi/

Etsimme asiakkaallemme J5L Productionille ahkeraa ja oma-aloitteista varastotyöntekijää.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta varastotyöntekijän tehtävistä sekä trukin käytöstä. Työssä tarvitaan myös tuotekoodiymmärrystä ja yleisimpien tietojärjestelmien hyvää käyttötaitoa.

Ajokortti on välttämätön ja eduksi katsomme C-kortin sekä trukkikortin.

Työtehtäviin kuuluu mm. tavaran vastaanotto ja lähetys.

J5L Productionin tiimissä työtä tehdään yhdessä vuorossa 7,5 tuntia / päivä. Työsuhteessasi sovelletaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät vuoden loppuun saakka. Hyvät mahdollisuudet myös pidemmälle työsuhteelle.

Haluatko mukaan osaksi J5L Productionin kasvavaa työyhteisöä? Hae paikkaa verkkosivuillamme! Mikäli mieleesi heräsi kysyttävää, lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen p. 0452310590 tai noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?