Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Siivoojia Rauman talousalueelle.

SIIVOOJIA Raumalle

Etsimme nyt Rauman talousalueelle täysi-ikäisiä siivoojia monipuolisiin tehtäviin. Nyt haettavat paikat ovat pääsääntöisesti kokopäivätyötä.

Siivoojana pääset osaksi mukavaa siivoustiimiä, työ on kuitenkin hyvin itsenäistä ja vastuullista. Toimit tärkeässä roolissa vastaten osaltasi asiakkaiden viihtyvyydestä siisteissä tiloissa. Alan kokemus tehtävässä on etu, mutta välttämättä menestyminen ei edellytä aiempaa alan kokemusta. Asenne ratkaisee.

- Ripeys ja Oma-aloitteisuus itsenäiseen työhön ovat valttia.

- Ajokortti sekä auttava suomenkielentaito katsotaan isoksi eduksi.

Työt alkavat mahdollisimman pian, joten toimithan nopeasti!

Lisäksi meillä on alan töitä tarjolla niin aamuisin, iltaisin kuin viikonloppuisinkin, jotka soveltuvat mainiosti esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyötä kaipaavalle.

Lisätietoja antaa Sami Leppänen: ( 044 412 4767, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15, myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?