Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Call-center -työntekijä

Eden Springs on Euroopan johtava veden ja kahvin toimittaja työpaikoille. Vuosien varrella Eden Springs on oppinut hallitsemaan keskeiset asiat, jotka ovat tärkeitä yrityksille ja työntekijöille: hyvä maku, laadukkaat tuotteet ja luotettava palvelu. 

Jokaisen toimiston on päätettävä, miten se tarjoaa vettä ja kahvia työntekijöilleen, asiakkailleen ja vierailijoilleen. Nykyään yli miljoona asiakasta eri puolilla Eurooppaa luottaa Eden Springsin koti- ja toimistovesi- ja kahviratkaisuihin. Eden on kansainvölinen yritys, joka vaikuttaa yli 18 maassa. www.edensprings.fi/

Etsimme nyt Eden Springsille heidän Suomen toimintojen kasvaessa  Call-Center -työntekijää Vantaalle!

 

Tehtävänkuva ja odotukset

Tehtävissäsi tulet toimimaan osana Eden Springsin Suomen myyntiorganisaatiota vastaten laadukkaasta asiakaskokemuksesta. Ydintehtäviisi tulevat kuulumaan mm:

- Asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse

- Asiakkaiden ongelmatilanteiden kartoitus ja ratkaisujen löytäminen

- Myytyjen tuotteiden ja palveluiden rekisteröinti järjestelmään

Menestyäksesi tehtävissä, tulee sinun olla aidosti asiakaspalvelusta ja ongelmanratkonnasta innostuva persoona vahvoilla vuorovaikutustaidoilla. Jos pystyt myös organisoimaan oman työsi tehokkaasti, saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Sinun tulee sinun pystyä kommunikoimaan ja tuottamaan tekstiä myös englanniksi. Aikaisempi kokemus soveltuvista asiakaspalvelutehtävistä luetaan eduksesi.

 

Työsuhde ja töiden aloitus

Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevana vuokratyösuhteena RTK-Henkilöstöpalvelulla, mutta tähtää siirtymiseen asiakasyrityksen kirjoille.

Palkkaus tehtävässä koostuu kiinteästä kuukausipalkasta (2300 €) ja tulokseen pohjautuvasta kuukausipalkkiosta.

 

Mitä tarjoamme?

EdenSprings tarjoaa osaajilleen kansainvälisen yrityksen urapolut ja kannustavan palkkiomallin.

Sinulle tarjotaan kattava onboarding, joka antaa työkalut tehtävissä menestymiseen.

RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään! Liitä mukaan hakemukseen palkkatoiveesi. Hakemuslomake on englanninkielinen.

Pssst! Etsimme Eden Springsin myyntiorganisaatioon myös yritysmyyjää ja Customer Retention/NCC asiantuntijaa.

 

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-asiantuntijamme Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 13-15, myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut).

 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?