Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Listoittajia/oviasentajia, Rovaniemi

Etsimme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen listoittajia/oviasentajia Rovaniemelle!


Tehtävänkuva

Tässä tehtävässä työskentelet uudisrakennuksilla ja saneerauskohteissa, joihin sisältyy niin pienempiä omakoti- ja kerrostaloja sekä Suomen suurimpia rakennuskomplekseja.

Päivittäiseen työhösi kuuluu listoitukset sekä oviasennukset eri kohteissa. Vastaat omalta osaltasi työsi laadusta, asiakastyytyväisyydestä sekä osittain oman työsi aikatauluttamisesta.

Työtehtäviin annetaan tarvittava perehdytys tekijän aiemman taustan ja osaamisen mukaan.

Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta kohteissa liikkumiseen. Arvostamme erityisesti hakijalta hyvää asennetta ja motivaatiota työntekoon. Eduksi katsotaan aiempi kokemus vastaavista tehtävistä.

Hyvällä ja reippaalla työotteella pystyt vaikuttamaan myös omaan palkkioosi.

Työsuhde

Avoinna on vakituinen työsuhde joka joustaa elämäntilanteidesi mukaan. Asiakasyrityksemme toimii markkinajohtajana ja tarjoaa työntekijöilleen kattavat työterveyspalvelut, joustavan työyhteisön sekä laadukkaat työvälineet ja varusteet.

Peruspalkan lisäksi pääset vaikuttamaan ansioihisi tuotantopalkkioiden avulla. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja valitut tekijät työllistyvät suoraan asiakasyritykseemme.

Hakijoita haastatellaan jo hakuprosessin aikana, joten tartu tilaisuuteen heti ja hae jo tänään! Kerro hakemuksessasi, millä alueella olisit halukas työskentelemään.

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa HR-asiantuntijamme Sami Leppänen (sami.leppanen@rtkhenkilostopalvelu.fi044 412 4767).

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?