Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä Leppävirralle

Haemme asiakkaallemme Leppävirralle tuotantotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät pitävät sisällään lasituotteiden valmistusta. Työstökoneiden käyttökokemuksesta ja muista kädentaidoista on hyötyä, mutta taustaa tärkeämpää on huolellinen, itsenäinen ja motivoitunut työskentelyote. Työ vaatii sorminäppäryyttä ja tarkkuutta. Työtehtäviin perehdytetään, joten oppimishaluisella asenteella pääsee pitkälle.

Työ on päivätyötä, mutta hakijalta toivotaan valmiutta myös tarvittaessa vuorotyöhön. Palkkaus Teknologiateollisuuden TES:in mukaan. Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakasyritykseen.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.  Saatamme haastatella jo hakuaikana.

Lisätietoja paikasta antaa arkisin klo 9-14 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki wa/sms/puh. 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?