Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Vuoroesimies yötyöhön

Etsimme asiakkaallemme toimeen tarttuvaa yöesimiestä Hämeenlinnaan.

Työssä pidät huolen siitä, että kaikkien vuorossa olevien varhaisjakajien piirit tulevat suoritetuksi. Sinulta löytyy siis kykyä hahmottaa suurempaa kokonaiskuvaa ja ongelmanratkaisukykyä, sillä vuorojen peruuntuessa sairastapauksen tai muun syyn vuoksi varmistat vuoron tulevan tehtyä toisen tekijän toimesta. Yleisesti valvot siis yövuorojen hoitumista sujuvasti, sekä raportoit ongelmatilanteista eteenpäin.

Työtä pääset tekemään toimistoympäristössä, työvuorot pääasiassa mallia 4+2 (neljä töitä, kaksi vapaata). Työrytmi on kuitenkin neuvoteltavissa ja täten myös lisätyö mahdollisuus on neuvoteltavissa. Työ sopii myös osa-aikaisuutensa puolesta hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Hyvät tietotekniset taidot ja hyvä organisointikyky ovat työssä menestymiselle edellytys, lisäksi odotamme hakijalta hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä ajokorttia. Oma auto lasketaan eduksi.

Työaika: pääasiassa klo 24:00-7:30 välillä, joustovaralla.

Palkka: Sopimuksen mukaan, n. 15–16 €/h (sisältäen yövuorolisän)

Työsuhde on alkuun määräaikainen, minkä jälkeen sinulla on hyvä mahdollisuus jatkaa samoissa tehtävissä.

Työt alkavat nopealla aikataululla, heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Haastattelu pidetään etänä Teams-videohaastatteluna.

Lisätietoja: emma.janhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4189

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?