Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä Mikkeliin

Etsimme asiakkaallemme tuotantotyöntekijää puuteollisuuteen Mikkeliin.

Työtehtäviin kuuluvat erilaiset puutuoteteollisuuden tehdastyöt, mm. lavan teko- ja levylinjakoneen käyttö.

Hakijalle eduksi aiempi tausta puu-/metallialalta ja tekninen ymmärrys ja kiinnostus koneista. Työ on fyysistä, joten toivomme hakijalta hyvää kuntoa. Toivomme palkattavan henkilön olevan reipas, oma-aloitteinen sekä hyvällä asenteella varustettu.

Tarjoamme vakituisen kokoaikaisen työsuhteen. Työajat ovat pääasiassa arkisin 2-vuorossa. Toivomme hakijalta tarvittaessa kuitenkin valmiutta 3-vuorotyöhön. Työhön perehdytetään.

Työssä noudatetaan Puusepänteollisuuden työehtosopimusta ja palkkaus kokemuksen mukaan. 

Täytä hakemuksesi pian oheisen hakulinkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja saatamme haastatella hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä. 

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?