Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kaivinkoneenkuljettaja Tampereen seudulle

Etsimme asiakasyrityksellemme tela-alustaisen kaivinkoneen kuljettajaa Tampereen lähialueelle.

Työnkuva on kaapeleiden kaivamista pihoilla ja teiden varsilla.

Valittavalla henkilöllä tulee olla voimassaolevat tieturva1-, työturva-, ja hätäensiapukortit. Alan kokemusta tulisi myös olla, sillä paikat jossa työtä tehdään ovat osittain suhteellisen vaativia.

Tarjoamme täydet työtunnit jaksoissa, mahdollisuus tehdä nelipäiväistä työviikkoa. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hyvälle tekijälle olisi työtä tarjolla talven yli vuoden 2023 loppuun saakka. Majoitus tarvittaessa järjestyy.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi alla olevan hakulomakkeen kautta palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo 9-15 HR-asiantuntija Noora Toivanen, puh./WA/SMS 045 231 0590 tai noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?