Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Myyntipäällikkö, Kuopio

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ 

Haemme omaan organisaatioomme Kuopion toimipisteellemme myyntipäällikköä palveluratkaisujemme myyntiin sekä asiakassuhteiden laadukkaan kasvattamisen pariin.

Onko asiakkaan aito auttaminen, vastuullinen huolenpito asiakkaasi tavoitteiden täyttämisestä ja B2B-sektorin uusasiakashankinta asioita, jotka sytyttävät Sinut työssä?  

Etsimämme henkilö on tuloshakuinen hyvillä yhteistyötaidoilla varustettuna ja kykenee johtamaan omaa myyntityötään.

Haemme tiimiimme aikaansaavaa henkilöä, jolla on erinomainen asiakaspalvelukyky ja taito ymmärtää asiakkaan tarve sekä löytää ratkaisu heidän henkilötarpeisiin. Meillä on monipuolinen palvelutarjonta asiakkaillemme, mukaan lukien kansainvälinen rekrytointi, joka mahdollistaa entistäkin kokonaisvaltaisemman palvelumahdollisuuden. Menestyksen mahdollistamiseksi organisaatiossamme tukea tarjoavat palveluiden erityisasiantuntija.

Toivomme, että Sinulla on jo vahvoja näyttöjä ratkaisukeskeisestä ja menestyksekkäästä B2B-myynnistä, arvostat mahdollisuutta päästä itse vaikuttamaan myyntiaktiviteettiesi suunnitteluun sekä tulet tarvittaessa toimeen englannin kielellä.

Aikaisempi kokemuksesi henkilöstöpalvelualasta luetaan eduksesi. Sitäkin tärkeämpää on myyntihenkinen ajattelu- ja työskentelytapa, erinomaiset yhteistyötaidot sekä halu tehdä töitä people busineksessa.

Työ pitää sisällään liikkumista, joten Sinulla tulisi olla oman auton käyttömahdollisuus.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen kattavilla konsernimme henkilöstöeduilla, jotka tukevat jaksamistasi myös vapaa-ajalla.

Lisätietoja arkisin: Satu Saaristo p. 044 412 4242.

Lähetä CV palkkatoiveineen viimeistään 4.12.2022. Huomioithan, että haastattelemme ehdokkaita jo hakuprosessin aikana. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?