Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Palveluohjaaja Kuopioon

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessasi on yli 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä ympäri Suomen. RTK-Palvelun asiakkaita ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin.

Vastuullisuus, innovatiivisuus ja työntekijöistä välittäminen takaavat RTK-Palvelun menestymisen. RTK-Palvelu toimii laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja tuloksellisesti lähellä asiakasta. 

RTK-Palvelun arvoissa näkyvät vahvasti asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen. Tulevaisuuden tavoitteissa korostuu voimakas kasvu, jonka perusta on asiakkaiden tarpeisiin notkeasti skaalautuva palveluvalikoima ja positiivisen yllättämisen mahdollisuudet. RTK-Palvelun liikevaihto on noin 110 miljoonaa euroa ja toimii yli 30 paikkakunnalla. 

Tutustu tarkemmin RTK-Palvelun tavoitteisiin ja tapaan toimia osoitteessa https://www.rtkpalvelu.fi. 

 

RTK-Palvelu Oy vahvistaa Kuopion yksikköään ja etsimme nyt PALVELUOHJAAJAA siivouspalveluille.

Palveluohjaajana vastaat osaltasi asiakaskohteiden siivouspalvelun suunnittelusta ja arjen toteutuksesta yhdessä palveluesimiehen kanssa. Työajastasi noin puolet on palveluohjaajan työtehtäviä ja puolet käytännön siivoustyötä.

Tehtävässä pärjätäksesi sinulta tulee löytyä kokemusta siivoustyöstä, suomenkielentaito sekä kohtalainen englanninkielen taito. Ajokortti on työssäsi välttämätön.
Ammatillinen pätevyys on eduksi, mutta RTK-Palvelulla voit myös opiskella ammatillisen tutkinnon työnohessa.

Toivomme, että viihdyt nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja vuorovaikutus- sekä yhteistyötaidot ovat vahvuuksiasi.
Saat työssäsi työyhteisön tuen ja pääset myös tiiviisti toimimaan asiakasrajapinnassa.

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemus palkkatoiveineen pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Palveluohjaajan roolissa pääset mukaan kehittämään toimialaa rennon letkeässä työyhteisössä, jossa vain työn laatuun suhtaudutaan vakavasti. Hae siis sinäkin juuri sellaisena kuin olet.  

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo 9-15 HR-asiantuntija Mari Seppälä

puh/SMS/WA 0447978718

mari.seppala@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?