Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Laitospuhtaanapidon työntekijöitä Olkiluotoon

RTK-Palvelu on monien mahdollisuuksien siivous- ja kiinteistöhuollon yritys reippaassa viidenkympin iässä. Olemme ylpeitä yli 3 000 työkaveristamme, joiden ansiosta palvelumme on juuri niin priimaa kuin pitääkin. Vaikka kotimurteemme onkin Rauman giäl, puhumme jo lähes 50 eri kieltä ja olemme kuin kotonamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Toivotamme sinut tervetulleeksi kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön! www.rtkpalvelu.fi

Etsimme asiakasyrityksellemme RTK Palvelulle laitospuhtaanapitoon työntekijöitä Olkiluotoon.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Työtehtäviin kuuluvat Olkiluodon ydinvoimalaitoksen prosessiin liittyvät erilaiset puhdistus-, suojaus- ja jätehuoltotyöt. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, vaan tehtäviin perehdytetään. Alan koulutus katsotaan eduksi, mutta halu oppia on kuitenkin siivousalan työkokemusta tärkeämpää. Arvostamme aitoa Halua työskennellä, hyvällä Asenteella ja Työyhteisötaitoja arvostaen.

Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen RTK Palvelulle. Työaika sijoittuu pääosin arkipäiville klo 7.00 – 15.00 välille. Huomioithan, että Olkiluotoon pääset kaupungista kivasti myös julkisilla kulkuneuvoilla.

Palkka on Tes ja tässä toimessa PR 3 eli 11,80€/h.

Olkiluodon voimalaitos alueella vaaditaan vähintään 18-vuoden ikää ja moitteetonta rikosrekisteriä. Valituille tullaan suorittamaan suppea turvallisuusselvitys.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Huomioimme vain linkin kautta tulevat hakemukset. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa Sami Leppänen: ( 044 412 4767, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15, myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut)

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?