Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Suunnittelija - Tehomet Oy

Tehomet on Pohjoismaiden suurin metallisten ja puisten erikoisvalaisinpylväiden, valaisinvarsien ja mastorakenteiden valmistaja. Tehomet on palkittu Suomessa ja ulkomailla lukuisilla tuote- ja yrittäjäpalkinnoilla. Yritys tunnetaan myös taloudellisesti vahvana ja luotettavana kumppanina.

 

Haemme Tehomet Oy:lle kahta suunnittelijaa Kangasniemelle.

Työtehtäviin kuuluvat tuotantokuvien ja –rakenteiden suunnittelu ja tuotantoon vapauttaminen, asiakaspyyntöihin ja -kysymyksiin vastaaminen sekä erilaisten tuotteiden suunnittelu asiakkaan toiveiden pohjalta, static calculation/FEM-analysis(lujuuslaskenta), myynnin sekä tuotannon tukeminen sekä ERP-järjestelmän (QAD) käyttäminen.

Palkattavalta henkilöltä edellytämme insinööritutkintoa joltakin tekniikan alalta. Arvostamme kokemusta CAD-ohjelmistoista (esim. Solidworks, Inventor), hyvää tietoteknistä osaamista, sujuvaa englannin- ja suomenkielen taitoa, sekä valmiutta työskennellä suurimman osan ajasta paikan päällä. Pitkä alan työkokemus ei ole kuitenkaan välttämätön, työnkuvaa voidaan räätälöidä henkilön osaamisen ja vahvuuksien mukaan.

Eduksi hakijalle ovat hyvät tiimityötaidot, oppimis- ja kehittymishalu sekä kiinnostus metalliteollisuutta ja tuotekehitystä kohtaan. Eduksi katsomme myös kokemuksen tuotantopiirustusten luomisesta ja/tai lukemisesta sekä ymmärrys valmistustekniikoista ja lujuusopista.

Tämä työ antaa erittäin hyvän näkymän teollisuuden tilaus-toimitus prosessin eri vaiheisiin. Tehomet tarjoaa nuorekkaan työilmapiirin, joustavat työajat ja koko tiimin tuen työhösi. Emoyhtiö Valmont Industries antaa myös mahdollisuudet kansainväliseen yhteystyöhön.

Työsuhde on alkuun määräaikainen RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä Tehometin omaksi työntekijäksi.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Jätäthän hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?