Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Metallityöntekijä konepajaan Varkauteen

Etsimme asiakasyrityksellemme metallityöntekijää konepajaan Varkauteen.

Etsimme henkilöä monipuoliseen metallialan työtehtävään, johon kuuluu pääasiassa teräsraepuhallusta ja metallin sahausta, mutta myös muita metallipuolen töitä oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Työtä tehdään päivävuorossa arkisin.

Etsimämme tekijä on oma-aloitteinen ja reippaalla työotteella varustettu henkilö, joka ei pelkää liata käsiään. Lisäksi odotamme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta työtehtävissä sekä voimassa olevaa työturvakorttia. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä kiinnostus metallialaa kohtaan katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on oppimiskyky ja halu tehdä töitä. Arvostamme myös kokemusta trukilla- tai muulla siirtokalustolla ajamisesta, mutta työtehtäviin opetetaan.

Palkkaus teknologiateollisuuden TES:n mukainen.

Tarjoamme aluksi määräaikaisen työsuhteen RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakasyritykseen.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haethan pikimmiten oheisen hakulomakkeen kautta. Suoritamme haastatteluita jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?