Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tarjoilija, Mäntsälä

Etsimme asiakkaallemme Mäntsälän uuteen ravintolakokonaisuuteen tarjoilijoita.

Voit olla joko urasi alussa oleva tai jo alalla pidempään työskennellyt. Tärkeimmät ominaisuudet, joita odotamme hakijoiltamme ovat tehokas ja oma- aloitteinen ote sekä asiakaspalveluhenkisyys. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta esimerkiksi a la Cartesta, lounas- ja kokoustarjoiluista ja sinulta löytyy anniskelupassi.

Työajat sijoittuvat lounaasta iltaan ja viikonloppuihin. Etsimme tekijöitä koko- ja osa-aikatöihin.

Persoonallinen ravintola jakautuu eri konseptien ilmeen ja tunnelman mukaisiin alueisiin, joissa saat neljän eri ravintolan parhaat maut yhdestä menusta ja samasta keittiöstä.

Tarjolla tilaisuus päästä työskentelemään mukavan ja ammattitaitoisen porukan kanssa makujen maailman keskelle!

 

Kiinnostuitko? Ole nopea ja jätä hakemuksesi meille palkkatoiveineen mahdollisimman pian sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja voi kysellä joko sähköpostitse tai puhelimitse; emma.janhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi, 044 412 4189

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?