Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

CNC-koneistajien rekrykoulutus

Suomen Biathlon Oy on osa vakavaraista, kasvavaa ja kansainvälistä, noin 40 osaajaa työllistävää perheyhtiöryhmää. Yhtiömme arvot ovat jatkuvuus, vastuullisuus ja innovatiivisuus sekä yhdessä tekeminen ja menestyminen. Suomen Biathlonin liiketoiminta on kehittynyt kahdelle vahvalle toimialalle: ampumahiihdon taulu- ja ratajärjestelmät oheispalveluineen sekä monipuolinen konepajatoiminta. Olemme mukana toteuttamassa kansainvälisiä kilpailutapahtumia aina olympiatasolle asti.

Hae metallialan osaajaksi rekrykoulutuksen kautta!

Haemme neljä uutta CNC-koneistajaa Suomen Biathlon Oy:lle ja sen aputoiminimellä toimivalle konepaja Myllyn Koneistukselle.

Edutec Oy järjestämän rekrykoulutuksen tavoitteena on kouluttaa uusia metallialan osaajia Suomen Biathlon Oy:n palvelukseen. Koulutuksessa opiskelija saa perehdytyksen sekä Heidenhain-, että Haas-ohjauksella varustetuilla NC-työstökeskuksilla työskentelyyn sekä koneistajan perustiedot ja -taidot, joihin sisältyy mm. piirustusten lukeminen, lastuamis- sekä konepajamittaustekniikka. Koulutuksen päätteeksi työntekijällä on valmiudet itsenäiseen työskentelyyn ja yritys antaa mahdollisuuden kehittää osaamistasi alan ammattilaiseksi.

Koulutus soveltuu alanvaihtajille tai metallialaa jo osaaville. Tärkeintä on kuitenkin asenne, motivaatio ja halu oppia uusi ammatti. Hakijalla tulee olla hyvä suomen tai englannin kielen taito. Sitoutuneelle ja motivoituneelle tekijälle tarjoamme mahdollisuutta pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Koulutus toteutetaan uudentyyppisesti ja lähiopetuksen määrä on 36 päivää, jolloin opettajana on Edutecin kouluttaja. Koulutukseen sisältyy 24 työssäoppimispäivää ohjattuna Suomen Biathlon Oy:n tiloissa, Liperin Ylämyllyllä. Koulutuksessa huomioidaan valittujen henkilöiden osaaminen ja heidän taustansa.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alla oleville hakijoille, joilla on voimassa oleva työnhaku TE-toimistossa.

Rekrytointikoulutus alkaa maanantaina 9.1.2023. Koulutuksen kesto on 60 päivää.

Kaikki rekrytointikoulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Suomen Biathlon Oy:n työtehtäviin RTK-Henkilöstöpalvelun kautta koulutuksen päätyttyä huhtikuussa 2023.

Hakemukset tulee jättää 15.12.2022 mennessä sähköisellä hakulomakkeella sekä www.te-palvelut.fi / haussa oleva työvoimakoulutus, että https://rtk.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0&register=1&advertId=22416083

TE-palveluiden koulutusnumero: 710399

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo 9-15 HR-asiantuntija Noora Toivanen, puh./WA/SMS 045 231 0590 tai noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

Kiinnostuitko rekrytointikoulutuksesta?

Koulutuksesta järjestetään TE-live -infolähetys 7.12.2022 klo 14  osoitteessa https://te-live.fi/lahetykset/USwxroRgg
Voit seurata lähetystä suorana ja esittää kysymyksiä osallistujille chatin kautta, halutessasi anonyymisti. Lähetyksestä jää myös tallenne TE-liven sivuille.

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?