Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Projektiostaja, Turku

Haemme asiakkaallemme Tepcomp Groupille projektiostajaa Turkuun.

Tepcomp Group on johtava suomalainen teollisuuden sopimusvalmistaja, joka on toiminut vuodesta 1985. Elektroniikan sopimusvalmistajana olemme keskittyneet LED-elektroniikkaan, terveysteknologiaan ja teollisuuselektroniikkaan.

Vastaat työssäsi useiden eri projektien ostoista ja hankinnoista. Omaksut ja ymmärrät tavaravirran määrän ja osaat reagoita muuttuviin tilanteisiin, jotta tuotehankinnat ovat riittävät ja tapahtuvat oikea-aikaisesti. Ostajana vastaat sovittujen toimittajien operatiivisesta yhteistyöstä, ostotilauksien luomisesta ja tilausvalvonnasta. Ostajana teet tiiviisti yhteistyötä ostotiimin sekä muiden organisaatiossa työskentelevien kanssa.

Etsimämme henkilö omaa aiempaa kokemusta elektroniikkateollisuuden ostoista sekä projektien kokonaisvaltaisesta hoidosta. Olet organisointikykyinen, oma- aloitteinen ja ratkaisukeskeinen. Osaat toimia kiireenkin keskellä aikatauluttaen työt jouhevasti tilanteen mukaan ja omaat hyvät tietotekniset taidot. Yhteydenpito eri sidosryhmien välillä sujuu sinulta luontevasti ja omaat hyvät viestintätaidot sekä suullisesti, että kirjallisesti. Toimittajaverkosto on kansainvälinen, joten hakijoilta odotetaan hankintaosaamisen ohella sujuvaa kielitaitoa sekä suomen että englannin kielen osalta.

Teknistä tai kaupallista kokemus- ja korkeakoulutustaustaa arvostetaan, mutta tässäkin tehtävässä asenne ja osaaminen ratkaisee.

Tämä on tilaisuutesi liittyä ammattitaitoiseen työyhteisöön kasvavassa yrityksessä.

Työpaikka sijaitsee Turussa, mutta halutessasi työtä on mahdollisuus tehdä myös osittain etänä.

 

Liitä CV ja hakemus palkkatoiveineen. Työ alkaa sopimuksen mukaan, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tomi.tasten@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4090

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?