Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kuorma-autonkuljettaja

Kärripojat on Pohjois-Karjalan alueella palveleva täyden palvelun hinaus- ja tiepalveluyritys. Kärripojat Oy kuuluu Falck Hinaus- ja tiepalvelut verkostoon, joka tarjoaa tiellä liikkujille luotettavaa ja laadukasta palvelua koko Suomessa 24 tuntia vuorokaudessa.

Haemme Kärripojat Oy:lle kuorma-auton kuljettajaa Joensuuhun. Hakijalta edellytetään BC-korttia sekä ammattiajolupaa. Eduksi katsomme ajokokemuksen sekä teknisen osaamisen. Etsimämme tekijä on joustava sekä asiakaspalvelutaitoinen.

Työsuhde solmitaan aluksi RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä asiakkaan omille kirjoille vakituiseksi. Kyseessä on kokoaikainen työ, jota tehdään pääsääntöisesti arkisin klo: 8-15.30. Työhön kuuluu myös kiertävä päivystys ja päivystysvuoroja on kuukaudessa yhteensä yhtenä viikonloppuna sekä 2-4 arkiyönä.

Palkkaus AKT TES:n mukaan. 

Laita hakemus pikaisesti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot: Pauli Kuisma 044 412 4044 pauli.kuisma@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?