Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä, laadunvarmistus

Etsimme asiakkaallemme Aspocomp Oy:lle tuotantotyöntekijöitä optiseen tarkastuksen työtehtävään.

Oletko huolellinen ja tarkka sekä voisit sanoa kärsivällisyyden kuuluvan parhaisiin puoliisi? Nautit pikkutarkasta työstä ja vastuunkannosta, myös reipas työtahti on mieleesi. 

Tehtävänäsi on tuotantoaihioiden optinen tarkastus sekä testaus annettujen työohjeiden mukaisesti. Kyseessä on tarkkuutta vaativa istumatyö.

Piirilevyvalmistusprosessien tuntemus on eduksi, mutta tärkeintä on pitkäjänteinen ja määrätietoinen asenne työntekoa kohtaan sekä valmius tehdä keskeytyvää kolmivuorotyötä. Tehtävään annetaan kattava perehdytys alan ammattilaisten toimesta.

Työt alkavat 12 kuukauden määräaikaisuudella, jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistumiseen. Tehtävän palkkaus teknologiateollisuuden TES:n mukaan.

Hae pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. 

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa arkisin klo 9–13 Päivi Rantsi p. 044 412 4487/ paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

Aspocomp Group Oyj on Helsingin pörssissä listattu yhtiö, joka on erikoistunut vaativiin piirilevyteknologioihin. Piirilevyjen valmistuksen ohella Aspocomp tarjoaa niihin liittyviä suunnittelu- ja logistiikkapalveluita.

Aspocomp luo lisäarvoa asiakkailleen vahvalla valmistuksen ja teknologian osaamisellaan sekä nopeilla ja luotettavilla toimituksillaan. Aspocompin toimittamia piirilevyjä käytetään muun muassa tietoliikenneverkoissa ja -laitteissa, autoelektroniikassa, turvateknologian ja terveydenhuollon järjestelmissä, mikropiirien tuotekehityksessä sekä teollisuuden automaatiosovelluksissa.

Piirilevy on pääasiallinen liitäntämenetelmä elektronisissa laitteissa. Useimmissa elektronisissa laitteissa piirilevy toteuttaa komponenttien välisen kytkennän sekä toimii komponenttien asennusalustana. 

Tulet täydentämään noin sadan ammattilaisemme joukkoamme ja varmistamaan Aspocompin hyvää asiakaspalvelua asiakkaillemme.

Lisätietoa yrityksestä saat osoitteessa www.aspocomp.com

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?