Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Palovahteja Joutsenoon

Haemme asiakkaallemme Joutsenoon palovahteja sahan huoltoseisokkiin.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus vastaavassa tehtävässä tai muuten teollisuuden parista. Eniten arvostamme kuitenkin hyvää ja reipasta asennetta työntekoon.

Edellytämme tekijältä voimassaolevaa tulityö- sekä työturvallisuuskorttia.

Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti yhdessä vuorossa klo 6-14.30, mutta toivomme sinun voivan joustaa työajassa tarvittaessa.

Työsuhde solmitaan RTK-Henkilöstöpalvelun kautta 22.12.2022-5.1.2023. Hyville tekijöille tarjoamme mielellämme jatkossakin uusia työmahdollisuuksia.

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi pian! Haastatteluja suoritetaan jo hakuprosessin aikana. 

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo 9-15 HR-asiantuntija Noora Toivanen, puh./WA/SMS 045 231 0590 tai noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?