Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Myynti- vientiassistentti, Konala

Haemme asiakkaallemme myynti- vientiassistenttia Helsingin Konalaan äitiysloman sijaisuuteen. Sijaisuus tulee kestämään ainakin koko ensi vuoden, mahdollisesti pidempäänkin.

Työtehtäviin kuuluu mm. Myyntitilausten käsittely ja laskutus, asiakaspalvelu, pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse, kommunikointia eri sidosryhmien välillä, vientihuolinta- ja kuljetusjärjestelytehtäviä sekä yhteistyö myyntivastuullisten, tuotannon ja logistiikan kanssa. Työkielinä suomi ja englanti.

Arvostamme ennakkoluulotonta otetta työhön ja joustavuutta erinomaisen asiakaspalvelun saavuttamiseksi, halua oppia tunnistamaan tuotteita ja ratkaisuja, kokemusta teknisen alan tai vientihuolinnan asiakaspalvelutehtävistä ja hyvää yhteistyökykyä.

Saat työtehtäviin ja järjestelmiin kattavan perehdytyksen.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Työaika: Normaali toimistoaika joustovaralla

Työt alkavat tammikuussa 2023 tai sopimuksen mukaan, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoive.

Lisätietoja antaa Emma Janhonen, emma.janhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?