Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Asentaja ruiskuvaluun / muoviteollisuuteen

Haemme asiakasyrityksellemme Laitilaan asentajia ruiskuvaluun / muoviteollisuuteen.

Haussa on keskeytyvään 3-vuorotyöhön niin kokeneempia tekijöitä, kuin nälkäisiä oppimishaluisiakin henkilöitä.

Työssäsi vastaat oman työvuorosi töiden sujuvuudesta. Sinun on hallittava ruiskuvaluprosessi oheisprosesseineen kokonaisuudessaan, raaka-ainetuntemuksesta valmiiksi tuotteiksi saakka. Työvuorossasi sinulla on vastuu omasta työstä, koneiden ja prosessin käynnistä. Kuulostaa haastavalta, mutta ei hätää. Tähän kaikkeen saat kattavan perehdytyksen, joten jos omaat kokemusta muoviteleollisuuden tai tuotannon alalta yleensäkkään, niin hae rohkeasti. 

Tehtävänkuva ja odotukset

- Asentajana sinun työnkuvaasi kuuluu ruiskuvalumuottien huollot ja esivalmistelut sarjatuotantoon sekä pienet muottikorjaukset ja muottiversioiden vaihdot. Työnkuvaan lisäksi sisältyy mahdollisesti trukilla ajoa sekä yleisestä siisteydestä ja järjestyksestä huolehtimista.

- Odotamme sinulta, että kannat vastuun osaltasi vuoron töistä, ymmärrät prosessien vaikutukset.

- Yhteistyökykytaidot muiden vuorossa työskentelevien sekä muun työyhteisön kanssa.

- Työssä pärjäät jos olet oma-alotteinen ja sinulla on halu viedä osaamistasi eteenpäin.

- Kokemus ruiskuvulomuoteista lasketaan isosti eduksi, samoin manuaalikoneistuksen ja metallipuolen kokemus auttaa suoriutumaan työssä.

- Yritys on sitoutunut kouluttamaan uudet työntekijänsä, joten oikealla asenteella ja hyvällä otteella työhön pääset pitkälle!

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Huomioimme vain linkin kautta tulevat hakemukset. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja antaa Sami Leppänen: 044 412 4767, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15, myös WhatsApp -viestit tavoittavat minut.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?