Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Asentaja mekaaniseen kokoonpanoon Varkauteen

Etsimme asiakasyrityksellemme Varkauteen asentajaa mekaaniseen kokoonpanoon. Työstettävät osat ovat kevyitä.

Eduksi hakijalle on kokemus automaatio- tai sähköasennuksista sekä mekaanisten laitteiden kasaamisesta, mutta sorminäppäryydellä ja piirrustusten lukutaidolla pääsee kuitenkin alkuun. Työhön opetetaan.

Työ on päivätyötä arkisin, työajat ovat joustavat. Työsuhde on alkuun määräaikainen RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus keskustella jatkosta asiakasyrityksen kanssa.

Palkkaus teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?