Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kokoonpanija elektroniikkateollisuuteen

Etsimme Kuopioon Bevenic Groupiin kuuluvalle Benevic Elektropoint Oy:lle kokoonpanijaa elektroniikkateollisuuden tuotteille.

Bevenic Group on kotimainen vahva ja innovatiivinen yritysryhmä, joka tarjoaa ratkaisuja useille teollisuuden aloille. Benevic Groupin menestyksen takana ovat heidän arvonsa: luottokumppani, vastuunkantaja ja osaaja. Yritysryhmään kuuluu neljä yritystä, joiden toimipaikat ovat Kuopiossa, Vantaalla, Hollolassa, Porvoossa ja Loviisassa. Konsernin vuosittainen kokonaisliikevaihto on 12 miljoonaa euroa. 

Työ vaatii tarkkaa työotetta, vakaita käsiä ja hyvää näköä. Juottamistaito katsotaan eduksi. Sinulla voi olla aiempaa työkokemusta esimerkiksi elektroniikka-asentajan tai instrumenttiasentajan työtehtävistä tai koulutus, jossa olet oppinut vastaavia taitoja, mutta koulutus ja aiempi kokemus ei ole kuitenkaan kaikki kaikessa. Työhön perehdytetään ja hyvää asennetta arvostetaan.

Kyseessä on kokoaikainen päivätyö joustavalla työajalla (37,5h/vko). Työsuhteessa ja palkkauksessa noudatetaan teknologiateollisuudeen työehtosopimusta. Tarjolla on pitkäaikainen työsuhde reilun 10 henkilön yksikössä, työskentelypiste on Kuopion Kelloniemessä.

Työn aloitus niin nopeasti kuin tekijä vain pystyy aloittamaan.
Alkuun tekijä lähtee hommiin RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä, myöhemmiten hyvä mahdollisuus talon kirjoille siirtymiseen.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo 9-15 HR-asiantuntija Noora Toivanen, puh./WA/SMS 045 231 0590 tai noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Tutustu Bevenic Groupiin tarkemmin täältä: bevenic.fi/

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?