Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Lastaaja Kajaaniin

Etsimme kajaanilaiselle hyvämaineiselle asiakasyrityksellemme työkoneajotaitoisia LASTAAJIA loppuvuoden kestävään projektiin.

Työtehtävät sisältävät puutavaran lastausta ja kasausta, mm. junan puutavaravaunuihin. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta työkoneista (metsäkone/kaivinkone/muu työkone). Valittavilta henkilöiltä edellytämme valmiutta tehdä vuorotöitä, hyvää ja reipasta asennetta työntekoon sekä ymmärrystä vastuullisista ja turvallisista työtavoista. Aikaisempi kokemus puutavaran käsittelystä työkoneilla ja -laitteilla katsotaan eduksesi.

Tarjoamme joustavan työajan vuoden loppuun kestävässä projektissa, mutta jatko on myös mahdollinen. Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo prosessin aikana, joten hae heti! Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja RTK-Henkilöstöpalvelut Oy / Petteri Jurvelin 044 412 4488 tai petteri.jurvelin@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?