Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijöitä Hammaslahteen

Etsimme asiakkaallemme tuotantotyöntekijöitä Joensuun Hammaslahteen.

Työtehtäviin kuuluu mm. levyjen leikkausta, nauhoitusta, listoituskoneen käyttöä, varaston hallintaa ja saapuvan tavaran vastaanottoa. Tehtävät ovat erittäin monipuolisia ja tuovat vaihtelua työpäivien sisältöön.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus konepuusepän tehtävistä, mutta kyseessä on avustavia tehtäviä tuotannon sekä varaston puolella, joten hyvällä asenteella pääsee jo pitkälle. Työtehtäviin perehdytetään.

Työ edellyttää hyvää fyysistä peruskuntoa.

Kyseessä on kokopäivätyö ja työaika on arkisin klo 7-15.30.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde solmitaan RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa 23.12.2022 saakka. Hyvät mahdollisuudet työllistyä myös vakituiseen työsuhteeseen.

Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana, joten hae pian!

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo 9-15 HR-asiantuntija Noora Toivanen, puh./WA/SMS 045 231 0590 tai noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?