Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kunnossapidon aluevastaava

Vuonna 1960 perustettu JELD-WEN on yksi maailman suurimmista ovi- ja ikkunavalmistajista, jolla on yli 22 000 työntekijää 24 maassa maailmanlaajuisesti. JELD-WEN, suunnittelee, valmistaa ja myy erilaisia sisä- ja ulko-ovia sekä puu-, vinyyli- ja alumiini-ikkunoita ja oheistuotteita käytettäviksi sekä uusissa että korjattavissa ja remontoitavissa asuinrakennuksissa ja muissa tiloissa. 
Kuopiossa sijaitsee JELD-WEN Suomi Oy:n tehdas, jossa työskentelee yhteensä noin 180 henkilöä. Kunnossapito-osasto vastaa tuotannon ennakkohuolloista, koneiden ja laitteiden käynnissä pidosta sekä kiinteistöhuollosta.

Haemme nyt KUNNOSSAPIDON ALUEVASTAAVAA Kuopion tehtaan kunnossapito-osastolle.

Työssäsi tulet toimimaan kunnossapidon päivittäisen suunnittelun ja ohjaamisen parissa sekä toimit myös sähkötöiden johtajan tehtävissä.
Ohjaamisen ja suunnittelun lisäksi, osallistut myös itse tarvittaessa suorittavaan työhön.
Johdettavanasi on 7 henkilön tiimi ja esihenkilönäsi toimii kunnossapitopäällikkö, jolla on myös varsinainen henkilöstövastuu harteillaan.

Työssä menestyäksesi edellytämme sinulta sähköpätevyyttä S2 sekä toivomme kykyä ja kokemusta päivittäisestä työnjohtamisesta ja -suunnittelusta ja tietysti myös kokemusta sähkö- ja mekaanisesta kunnossapidosta.
Muita työssä tarvittavia taitoja ovat perustason IT-osaaminen sekä perustason englannin kielen taito.

Työsopimus tehdään suoraan JELD WEN Suomi Oy:n kanssa toistaiseksi voimassa olevana.
Työaika on 40 h/vko ja työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, joskin työ saattaa sisältää ajoittaista päivystysvuorossa olemista.

Vakituisen työsuhteen lisäksi sinulle on tarjolla osaamistasi tukeva työyhteisö, mahdollisuus edetä urallasi ja kasvattaa osaamistasi kunnossapidon alueella.
JELD WENin työyhteisössä korostetaan tasa-arvoisuutta, rehellisyyttä ja kehittymistä jokaisena työpäivänä.

Oletko valmis haastamaan itsesi kunnossapidon kentällä ja valmiina opettelemaan uutta ja jakamaan tietoasi muillekin?

Hae paikkaa palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään ja työt alkavat sovitusti heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo 9-15 HR-asiantuntija Noora Toivanen, puh./WA/SMS 045 231 0590 tai noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?