Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Metallityöntekijä Raahe

Haemme raahelaiselle asiakasyrityksellemme reipasta METALLITYÖNTEKIJÄÄ kokopäiväiseen työsuhteeseen. 

Työtehtäviisi kuuluu työpisteen magneettikoneen operointi ja plasmaleikkurin/polttokoneen käyttö sekä muut monipuoliset konepajan tuotantotehtävät. Työ on aluksi aamuvuorossa mutta myöhemmin myös iltavuorossa työskentely on sinulle mahdollista. 

Toivomme sinulta ennen kaikkea reipasta ja tunnollista otetta työntekoon, aikaisempi kokemus metallikonepajan tuotantotehtävistä lasketaan eduksesi. Tärkeintä on, että olet rohkeasti valmis oppimaan mm. ison magneettikoneen ja plasmaleikkurin käytön ja myöhemmin operoimaan näitä itsenäisesti. Työ sisältää myös leikattujen metallikappaleiden siirtelyä, joten hyvä fyysinen kunto auttaa sinua menestymään tehtävässä. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut hyvin tehtäviisi. Tehtävä on aluksi 4kk määräaikaisuus mutta vakinaistaminen on mahdollista. 

Jos haet mukavaa työyhteisöä ja koet itsesi hyväksi lisäksi hyvään työyhteisöön, niin hae tehtävää mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Rantsi p. 044 412 4487/ paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?