Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Työnjohtaja, Ajan Avain Oy, Helsinki

Työnjohtaja, Ajan-Avain Oy, Helsinki

Ajan-Avain Oy on 55 vuotta alalla ollut lukkosepänliike, josta löytyy hyvänhenkistä ja osaavaa ammattitaitoa.

Ajan- Avain Oy tarjoaa asiakkailleen turvallisuusalan tuotteita sekä lähes kaikkea mitä oviympäristöön liittyy lukitusturvallisuuden osalta - mekaanisesta sähköiseen. Edustamme alan johtavia merkkejä mm.  ABLOY, iLOQ.

 

Työpaikkakuvaus:

Haemme joukkoomme työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu, että pidät huolta asiakkaidemme asennus-, huolto- ja korjaustöiden päivittäisestä organisoinnista. Toimit tiiviissä yhteistyössä asentajiemme sekä asiakkaiden kanssa. Pidät huolen, että työt valmistuvat ajallaan sekä pystyt tekemään päätöksiä kiireisimmissäkin tilanteissa asiakaspalvelua unohtamatta. Työnjohtajan tehtävän lisäksi tehtävänkuvaan kuuluu, lisäavaimien sekä sarjanmuutostilauksien käsittelytyöt mekaanisesta elektromekaanisiin lukitusjärjestelmiin.

Odotamme hakijalta

Tarjolla on vakituinen työ menestyvässä yrityksessä osana loistavaa työyhteisöä. Tarjoamme hyvän, kokemukseen ja osaamiseen perustuvan palkan. Kyseessä on päivätyö, päivittäinen työaika klo 8–16. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Liitä CV ja hakemus palkkatoiveineen, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja arkisin klo 15-17:00 välillä; Jukka Nuutinen p. 050 565 1045/ jukka.nuutinen@ajan-avain.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?