Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kotisiivoojia Kuopion alueelle

Kotipalvelu Pajunkissa on siivouspalveluja Kuopiossa ja Siilinjärvellä tarjoava yritys, joka on perustettu vuonna 2014. Ihanat ja toinen toistaan mielenkiintoisemmat asiakkaat ovat löytäneet tiensä Pajunkissan palveltaviksi. Alusta lähtien Kotipalvelu Pajunkissa on halunnut helpottaa asiakkaiden arjen sujumista tarjoamalla laadukasta, asiakaslähtöistä ja luotettavaa palvelua.

Haemme nyt Kotipalvelu Pajunkissalle tunnollisia kotisiivoojia Kuopion alueelle. Tarjolla on hyvälle tekijälle vakituinen työ, mutta myös osa-aikaista työtä vaikkapa opiskelijalle. Työsopimus räätälöidään käytettävyytesi mukaan.

Työpäiväsi pitävät sisällään kotitalouksien siivoustyötä, erilaisia kotitöitä ja toimistosiivousta. Työssäsi pääset näkemään kätesi jäljen ja luomaan asiakkaille sujuvampaa arkea.

Työtä tehdään itsenäisesti perehdytyksen jälkeen ja siivottavat kohteet ovat pääasiassa asiakkaiden koteja. Tämän vuoksi on tärkeää, että pärjäät luontevasti ihmisten seurassa ja asiakaspalvelu tulee sinulta itsestään. Työssä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa.

Toivomme hakijalta huolellista ja tarkkaa otetta työntekoon sekä kykyä työskennellä oma-aloitteisesti. Voit olla etsimämme tekijä, jos pidät siivoustyöstä ja ylläpidät mielelläsi kodin järjestystä.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus siivoustyöstä koulutuksen tai työkokemuksen pohjalta. Tärkeintä on kuitenkin hyvä motivaatio ja kyky oppia uutta, sillä työtehtäviin perehdytetään. 

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin. Oma auto on välttämätön muuttuvien kohteiden vuoksi.

Työt voi aloittaa joustavasti.

Hakijoita haastatellaan jo hakuprosessin aikana, joten jätä hakemuksesi pian!

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo 9-15 HR-asiantuntija Mari Seppälä 0447978718, mari.seppala@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?