Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Sähköasentaja Joensuuhun

Haemme nyt Joensuulaiselle sähköalan asiakkaallemme sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen!           

Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy sähköalan koulutus ja aiempaa kokemusta sähköalan töistä. Tässä työssä työhösi tulee kuulumaan monipuoliset sähköasentajan työt, kuten osittaiset purkutyöt, kaapelointi, kalustus, rasiakytkennät, valaisinasennukset  jne. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Etsimme jo kokemusta kerännyttä tekijää, mutta kaikkea ei kuitenkaan tarvitse osata valmiiksi, kokenut työparisi auttaa sinua tarvittaessa. Työkohde sijaitsee Joensuussa. Palkkaus tässä työtehtävässä sovitaan kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Toivomme sinulta:

- Vähintään 1-2 vuoden työkokemusta sähköasentajan työstä
- Vastuuntuntoista ja huolellista otetta työhön
- Valmiutta työskennellä itsenäisesti

Tarjoamme sinulle:

- Hyvät ja kattavat henkilöstöedut
- Kilpailukykyisen palkkauksen
- Kattavan perehdytyksen sekä hyvän työporukan, jossa työtäsi arvostetaan
- Vakituisen työpaikan vastuullisessa ja vakavaraisessa yrityksessä

Arvostamme, että teet työsi vastuuntuntoisesti ja huolellisesti sekä otat vastuun oman työsi jäljestä. Turvallinen sekä vastuuntuntoinen työn suorittaminen on sinulle tärkeää ja luontaista. Työ edellyttää sinulta voimassa olevia sähkötyö-, tulityö-, ja työturvallisuuskortteja. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla. Tartu mahdollisuuteen ja lähetä työhakemuksesi tulemaan – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Huomaathan että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi ripeästi!

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen, lisätietoja tehtävästä antaa:

Jonne Myller, puh 050 341 7993 | jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?