Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kattopeltiseppä Joensuuhun

Etsimme nyt asiakkaallemme Kattopeltiseppää Joensuuhun!

Jos olet rautaisen kokemuksen omaava kattopeltien ammattilainen, tämä näköalapaikka huipulla voi olla juuri sinun uusi työpaikkasi!

Kattopeltiseppänä työskentelet kattojen asennusten sekä korjausten parissa. Työtehtävässä pääset korjaamaan ja asentamaan kaikki katon peltiosat uniikeista peltituotteista vesikatteisiin sekä asentamaan uudisrakennusten kattoja tarkasti ja ammattitaidolla. Työpaikka sijaitsee Joensuussa ja töitä tehdään arkipäivisin 7-15 välillä. Palkkaus TES / sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta:
- Aiempaa työkokemusta/koulutusta kattopeltisepän työstä
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
- Vastuuntuntoista ja huolellista otetta työhön

Arvostamme, että teet työsi vastuuntuntoisesti ja huolellisesti sekä otat vastuun oman työsi jäljestä. Turvallinen sekä vastuuntuntoinen työn suorittaminen on sinulle tärkeää ja luontaista.

Työt alkavat sopimuksen mukaan nopealla aikataululla. Tartu mahdollisuuteen ja lähetä työhakemuksesi tulemaan – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Huomaathan että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi ripeästi.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen, lisätietoja tehtävästä antaa:

Jonne Myller, puh 050 341 7993 | jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?