Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijöitä Satakunnan talousalueelle

Haemme nyt asiakkaillemme tuotantotyöntekijöitä Satakuntaan!

Avoimia työpaikkoja on useilla aloilla, kuten metalli-, muovi- kuin kivenjalostusalallakin. Laita meille hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja työkokemuksestasi, sekä mille alalle haluaisit työllistyä. Näissä töissä kokemus katsotaan aina eduksi, mutta oikealla Asenteella, hyvillä Työyhteisötaidoilla ja tahdolla Oppia uutta tulet pääsemään jo pitkälle!

Työ on joko kokopäiväistä, 1-, 2- tai 3-vuorotyötä. Suomen kieli, erilaisten työkalujen käytön osaaminen ja trukilla-ajotaito katsotaan eduksi. Työsuhteiden pituudet vaihtelevat, mutta alkuun solmitaan sopimus vuokratyösuhteena. Rekrytointi tähtää vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessä. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?