Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Sähköasentaja

Vuonna 1960 perustettu JELD-WEN on yksi maailman suurimmista ovi- ja ikkunavalmistajista, jolla on yli 22 000 työntekijää 24 maassa maailmanlaajuisesti. JELD-WEN, suunnittelee, valmistaa ja myy erilaisia sisä- ja ulko-ovia sekä puu-, vinyyli- ja alumiini-ikkunoita ja oheistuotteita käytettäviksi sekä uusissa että korjattavissa ja remontoitavissa asuinrakennuksissa ja muissa tiloissa. 
Kuopiossa sijaitsee JELD-WEN Suomi Oy:n tehdas, jossa työskentelee yhteensä noin 180 henkilöä. Kunnossapito-osasto vastaa tuotannon ennakkohuolloista, koneiden ja laitteiden käynnissä pidosta sekä kiinteistöhuollosta.

Haemme nyt Kuopioon ammattitaitoista sähköasentajaa, jolla olisi kokemusta myös mekaanisesta kunnossapidosta.
Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Tehtäviisi kuuluu sähköasentajan työt, tehtaan tuotantolaitteiden käynnissä- ja kunnossapito sekä käynninaikaiset korjaukset ja huoltotoimenpiteet.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköasentajan pätevyyden lisäksi aikaisempaa kokemusta sähkötöistä ja mekaanisesta kunnossapidosta sekä kykyä itsenäiseen ongelmanratkaisuun. Töitä tehdään työparina mekaanisen asentajan kanssa ja 2-vuorossa pääsääntöisesti arkisin, mutta työhön kuuluu myös päivystysvuoroja.

Vakituisen työsuhteen lisäksi sinulle on tarjolla osaamistasi tukeva työyhteisö, mahdollisuus edetä urallasi ja kasvattaa osaamistasi kunnossapidon alueella.
JELD WENin työyhteisössä korostetaan tasa-arvoisuutta, rehellisyyttä ja kehittymistä jokaisena työpäivänä.

Oletko valmis haastamaan itsesi kunnossapidon vaativalla kentällä?

Hae paikkaa palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään ja työt alkavat sovitusti heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa HR-asiantuntija Mari Seppälä

Puh/SMS/WA 044 797 8718 tai mari.seppala@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?