Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Rakenneasentajia

Etsimme asiakkaallemme asentajia Kuopioon ja lähialueille pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtäväsi on asentaa teräsrakenteita erilaisissa kohteissa- mm. tehdasympäristössä ja rakennustyömailla.

Jos sinulla on jo kokemusta vastaavista työtehtävistä, olet ehdottomasti etsimämme ihminen. Kuitenkin tässä tehtävässä, kuten monessa muussakin, asenne ja tekemisen meininki on kaikki kaikessa.

Työturvakortti on pakollinen.

Työkohteet ovat pääsääntöisesti Kuopion ympäristössä. 

Hae paikkaa oheisen hakulinkin kautta. Paikka täytetään ja työt alkavat sovitusti heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Mari Seppälä

Puh/SMS/WA 0447978718 

mari.seppala@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?