Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kesätyöpaikkoja Satakunnassa

Etsimme Rauman ja Porin talousalueilta täysi-ikäisiä kesätyöntekijöitä. 

Eri toimialojen asiakasyrityksemme etsivät kesäksi kesätyöntekijöitä.

Alan tehtävissä menestyt, jos sinulta löytyy tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta sekä valmius suorittaa myös rutiininomaisia tehtäviä. Tämän lisäksi vuorotyövalmius, kyky tiimityöskentelyyn sekä tehtäviin soveltuva fyysinen kunto ovat edellytyksiä alalla menestymiseen. Kokemuksesi ja taustasi voivat olla vaihtelevat, kerrothan itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman laajasti hakemuksessasi. Tehtävään saat laadukkaan perehdytyksen.

Täytäthän hakemuksen linkin kautta mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja antaa arkisin Myyntipäällikkö Sami Leppänen: 044 412 4767, klo 13-15.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?